Login:
Heslo:
 
Reklama: Wifi Analyzer Užitečná aplikace pro Androida
xxx
Vytvořte si webové stránky

Tento web nemá sloužit k obohacení Vás, či osob ve Vašem okolí. Slouží výhradně k využití času na počítačovém kroužku. Tudíž nebude obsah aktualizován častěji než jednou za týden.

 
Navigace: Bambuska > Pohádka > O princezně Evičce a evičkožroutce Julče - 5. kapitola

5. kapitola té nejdebilnější pohádky pod sluncem :D

 Takže po dlouhé době se někde hluboko v mé mysli zrodila pátá kapitola. Samozřejmě tomu není jen tak, je to k velmi významné události - hlavní hrdinka celé této pohádky, princezna Evička, slaví své patnácté narozeniny! Wow! Všechno nejlepší! A jelikož je to pátá kapitola a Evičce je patnáct, lehkým výpočtem mi vychází, že tato kapitola musí být trojnásobně dlouhá! (Teda nemusí, to je jen pro efekt..) Takže, dost plácání o blbostech a narozeninách Evičky a jdem na tuhle mírně netradiční a stoprocentně praštěnou pátou kapitolu, o které zatím nevím ani já jak dopadne!

Za devatero horami, řekami, lesy, poli, loukami a ještě dalšími věcmi, které bych chtěla zmínit, abych zdelšila tuto kapitolu, jenže mě už žádné nenapadají, leželo království princezny Evičky, kde se všichni jmenovali Evička.

Ještě dál, řekněme za patnáctero horami, řekami, lesy, poli, loukami a ještě dalšími věcmi, které bych chtěla zmínit, abych zdelšila tuto kapitolu, jenže mě už žádné nenapadají, ležela chalupa z Šišek, ve které bydlela zlá bába Šiška s hnusným dědkem Šišákem a hluchým papouškem Pavelkou, a kde zrovna byla i princezna Evička a tyranizátorka Terka, ale o tom později.

Ještě dál, řekněme za sedmnáctero horami, řekami, lesy, poli, loukami a ještě dalšími věcmi, které bych chtěla zmínit, abych zdelšila tuto kapitolu, jenže mě už žádné nenapadají, leželo království krále Benďáka s ohonem dlouhým jak celé stádo krav, otce malého prince Jendy, brantrance princezny Evičky, kde zrovna byl i malý princ Jenda s evičkožroutkou Julčou, ale o tom později.

Ještě dál, řekněme za jednaadvacatero horami, řekami, lesy, poli, loukami a ještě dalšími věcmi, které bych chtěla zmínit, abych zdelšila tuhle kapitolu, jenže mě už žádné nenapadají, ležela malá vesnice, ve které doposud byli uvěznění jen tři lidé - tyranizátorka Terka, evičkožroutka Julča a zabiják Kylar, bratr tyranizátorky Terky, a kde se zrovna nacházel zabiják Kylar s homosexuálním tulákem Deešinkou, bratrem tety švagra dědy brantrance krále Benďáka s ohonem dlouhým jak celé stádo krav, ale o tom později.

Ještě dál, řekněme za devětadvacatero horami, řekami, lesy, poli, loukami a ještě dalšími věcmi, které bych chtěla zmínit, abych zdelšila tuto kapitolu, jenže mě už žádné nenapadají, se totiž nacházelo království krále Ďolíka, o kterém nikdy v mém příběhu nepadla ani zmínka a už ani nepadne.

Takže zpět k příběhu princezny Evičky. V tu danou chvíli se na různých místech odehrávaly různé příběhy. Řeknu vám je všechny

Království princezny Evičky
Všichni se jmenují Evička kvůli evičkožroutce Julče, která se snaží sežrat princeznu Evičku. Když je princezna Evička unesená, všichni panikaří a v království samým zoufalstvím pramenícím z absence princezny Evičky vypukla občanská válka. 

Chalupa z šišek
Princezna Evička sedí svázaná v pytli a hraje s tyranizátorkou Terkou a zlou bábou Šiškou karty. Hnusný dědek Šišák učí hluchého papouška Pavelku anglicky, protože pak bude moci jet studovat do zahraničí.

Království krále Benďáka s ohonem dlouhým jak celé stádo krav 
Král Benďák s ohonem dlouhým jak celé stádo krav sedí na trůně a vládne svému království. Malý princ Jenda mezitím dovlekl evičkožroutku Julču až sem a teď se z ní snaží vymlátit, kde je princezna Evička, jeho sestřenice. Evičkožroutka Julča mu to ale odmítá říct, jelikož to neví, tak jí malý princ Jenda odřízl od přísunu vody.. Škoda že ona vodu nepotřebuje!

Kdesi mimo mapu
Zombie statečné Aničky stále hledá svojí hlavu. Bohužel se ztratila.

Věznice
Tady se odehrává příběh nejdůležitější, ale o tom příště.
 

 

Komentáře

[1]ŠištičkaVloženo 06.01.2013 18:43
Miluju tě:DD Tohle je prostě nejlepší pohádka, jakou kdy kdo četl :)
 
© bambuska.zapisnicek.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma